”Törst” av Jo Nesbø

Är den elfte boken om Harry Hole, men den första jag läst och jag kommer definitivt läsa övriga böcker i serien. Boken är nominerad till ”Årets bok 2017”.

Harry Hole är inte längre polis och det tar ett tag innan den omtalade norska ex polisen dyker upp. Men när han gör det är det för att stötta i en väldigt spektakulär mordutredning; mord där mördaren är en vampyrist. Vampyrist innebär att offren får sina halsar sönderslitna och att mördaren efteråt dricker deras blod… Inte en bok jag rekommenderar för sena läskvällar Personen de jagar är känd sedan tidigare och de har jagat honom i tre år, men det stora problemet är, är det verkligen han? Och är han själv om att utföra dessa brutala avrättningar? Frågorna är många och de blir inte färre när Harry Hole och hans lilla sidogrupp ger sig ut på egna spaningar som kanske leder åt rätt håll men en bra bit utanför lagens gränser…

En Spännande och bitvis fruktansvärt läskig bok Var tvungen och pausa med jämna mellanrum för att orka alla läskigheter! Men trots detta MÅSTE jag rekommendera boken, Fantastisk!

”Trevlig” läsning!  

Betyg: 5 av 5☆

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s