”Bindgalen” av Gunilla Bergstrand

Antal sidor: 272

Förlag: LB Multimedia AB

Läst format: Häftad

Finns i följande format: Häftad och e-bok.

Betyg: 5 av 5⭐️

En spännande bladvändare som ger kalla rysningar längs med hela bokens gång…

Kriminalinspektör Hannah Järnerud är på väg tillbaka efter flera omskakande händelser. Tillsammans med sin särbo Emma försöker hon hitta frid för kunna bli sig själv igen, något som är betydligt svårare än vad hon kunnat ana.

När larmet kommer från Säters mentalvårdsmuseum känns det som allt kommer över henne igen… På museet upptäcks en kvinna livlös i ett badkar som förr användes som ”behandlingsmetod” vid psykisk sjukdom. Kvinnan tas till sjukhus och en utredning om vad som hänt kvinnan påbörjas. Det visar sig att det funnits aktiviteter på museet som inte varit tillåtna och den ena personen efter den andra får träda fram i ljuset. 

Men det är inte bara fallet som sätter igång något hos Hannah utan även hennes privatliv är i gungning. För nu dyker en person upp som Hannah aldrig vill se mer men som hon trots allt som hänt inte kunnat glömma…. Nu är hon tillbaks och den stora frågan är kan Hannah stå emot?

En spännande deckare som utspelar sig i Dalarna; detta är den tredje fristående delen i serien ”Morden i Dalarna”. De två första delarna heter ”Blinka lilla stjärna” och ”Barnet i Kupolen”.

Trevlig läsning! 👌🏻

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s