”Höstoffer” av Mons Kallentoft

Antal sidor: 428

Förlag: Natur och Kultur

Läst format: Inbunden

Finns i följande format: Inbunden, CD-bok, storpocket,nedladdningsbar ljudbok och e-bok.

Betyg: 3 av 5⭐️

Är den tredje boken i ”Årstidsserien”; de tidigare delarna är ”Midvinterblod” och ”Sommardöden”.  Huvudkaraktären är kriminalinspektören Malin Fors och hon jobbar på Linköpingspolisen.

Malin Fors har stora problem framförallt i privatlivet, än så länge håller hon sig flytande i arbetslivet men det är en tidsfråga innan allt rasar samman. När Malin försöker återhämta sig efter de tragiska händelser som skedde förra sommaren (läs ”Sommardöden”) så upptäckts ett lik i en vallgrav vid slottet Skogså. Det visar sig vara den nya ägaren Jerry Petersson som flyter runt bland fiskarna. Vem vill mörda honom? De förra ägarna vars förlust av slottet blev för mycket? Har det något med Jerrys förflutna att göra? Eller hans jobb som advokat åt en Riktigt ful fisk? Frågorna är många, svaren få och med tanke på Malins tillstånd blir det inte enklare… Den stora frågan är Hur länge det dröjer innan Malins värld rasar samman totalt….

En bitvis spännande bok; men Malin Fors och jag kommer inte Riktigt överens… Men det finns en hel del bra och intressanta karaktärer som höjer boken för min del.

Trevlig läsning! ☺️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s