”Charlies bok – När pappa blev en utomjording” av Vanja Persson och Jonnie Holmberg

ÅRETS VIKTIGASTE BOK! ❤️ Skriven ur ett barns perspektiv; när en förälder drabbas av psykisk ohälsa. Ska man läsa en bok i år så är det denna!

Antal sidor: 36

Förlag: Funkibator förlag

Läst format: Inbunden

Finns i följande format: Inbunden

Poäng: 5 av 5⭐️

Detta kan vara Årets viktigaste bok; när man får se en förälders psykiska ohälsa genom ett barns ögon. Det är starkt och det är en ögonöppnare!

Vi får i boken träffa Charlie vars pappa uppför sig konstigt; Charlie tror att han kanske blivit en utomjording? Han gör så konstiga saker; saker som Charlie Aldrig sätt varken pappa eller någon annan vuxen göra tidigare. Charlie blir både ledsen och rädd och hans mamma börjar berätta vad det är som har hänt med pappa. Pappa är sjuk och behöver hjälp av doktorn på sjukhuset. Charlie förstår att det är något i pappas huvud som har gjort att han beter sig som en utomjording. När Charlie sedan tillsammans med sin mamma går för att besöka pappa på sjukhuset är Charlie nervös för vem han kommer att möta; sin pappa eller en utomjording?

En Fantastisk bok som behövs för att kunna ge en bättre förståelse i ett så svårt ämne som när en förälder lider av psykisk ohälsa. Att den är skriven ur ett barns perspektiv gör den Ännu starkare! ❤️

Ett MÅSTE för ALLA att läsa!

LÄS!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s