”De aderton” av Anton Berg

Det finns något Robert Langdonskt över Axel Sköld. 👏🏻 Ett bättre betyg kan jag inte ge då Dan Browns symbolikexpert Robert Langdon är en Stor favorit! 😍 Det här var en bok helt i min smak och en Riktig bladvändare; Rekommenderas varmt!

Antal sidor: 393

Förlag: Bookmark förlag

Läst format: Inbunden

Finns i följande format: Inbunden, pocket, nedladdningsbar ljudbok och e-bok.

Poäng: 5 av 5⭐️

Den här boken lockade mig p.g.a. av den delen som handlade om Palmemordet. Anledningen? Är man född 1986 så är det en stor del av ens liv som man väntat på ett svar. Nu verkar det dessutom som vi kanske får ett innan sommaren är till enda. Jag tyckte verkligen om den här boken; språket, karaktärerna och miljöerna. Hoppas på fler böcker om Axel Sköld!

I boken får vi som sagt träffa på Axel Sköld; frilansande journalist på Sveriges radio. Han gör bl.a. dokumentärer för ”P3 dokumentär”. Det är i en sådan här dokumentär han vill avslöja att det finns ett samband mellan tre stora mord/ouppklarade brott i Sverige. De har alla en gemensam baneman. Problemet är att det som kan gå fel går fel och Axel får kämpa för att hålla sig över vattenytan. Men på något sätt lyckas han ta sig tillbaka men då får han möta något/någon som ger honom kalla kårar… Kommer han lyckas med sitt uppdrag; att få fram sanningen och kommer han göra det utan att råka allt för illa ut?

Så Otroligt spännande bladvändare! Ett måste på Era läslistor! 🙏🏻

Trevlig läsning! ☺️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s