”Tant Gredelins vintage” av Anna Lena Stålnacke

IMG_7164

En mysig och spännande bok med en hel hop Härliga karaktärer som berör! 💜

Antal sidor: 384

Förlag: Bokfabriken

Läst format: Inbunden

Finns i följande format: Inbunden, nedladdningsbar ljudbok och e-bok.

Betyg: 5 av 5⭐️

Det här är My loved books första bokcirkelbok för 2021! 😃 En bok som engagerat och givit många härliga diskussioner; både hur de olika karaktärerna har betett sig och vad som kommer att hända i fortsättningen. 

Vi får träffa Vivi som i bokens början har det allt annat än enkelt. Mycket i hennes liv har förändrats till det sämre; relationer har gått i kras, hon bor bo ett ställe som hon inte tycker om och hennes yrke som hon en gång varit framgångsrik inom är ett minne blott. Men det finns något som Vivi är bra på; och det är Vintage!

Sagt och gjort så startar hon upp affären ”Tant Gredelins vintage”. Och vi får glädjen att följa med henne på hennes resa; tillsammans med Ally, Marika, Danne, Alexis med flera så får vi kika in i en värld full med vintagekläder och andra godbitar. Vi träffar även på åbäket och det är tack vare åbäket som mycket går i lås…

Det här är en bok jag varmt rekommenderar! Mysig, spännande och målande! Tycker det är fantastiska beskrivningar vi får av de fina kläderna som finns i butiken och icke att förglömma Åbäket!

Trevlig läsning! ☺️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s