”Tio grisar nere” av Denise Rudberg

IMG_7246

Alltid lika spännande att få återse Jidhoff, Ehn och Madrid! Den här boken går i en rasande takt och nu får vi ännu en tvist på berättelsen; som jag personligen längtat efter… 😉

Antal sidor: 334

Förlag: Bookmarks förlag

Läst format: Kartonnage

Finns i följande format:  Kartonnage, nedladdningsbar ljudbok och e-bok.

Betyg: 5 av 5⭐️

Det här är en av de serie som jag Alltid är snabb med att läsa så fort det kommer ut en ny bok. En serie som har det mesta; karaktärer man tycker om och vill veta hur det går för. Spänning och ibland hissnande saker som man inte kunnat gissa om ens i sin vildaste fantasi.

I den här boken får vi ”äntligen” stifta bekantskap med ”spöket” Hans; Marianne Jidhoff mycket omtalade exman (inte mycket positivt man hört om den karlen). Kan lova att man förstår både ett och annat efter att man äntligen fått ”träffa” Hans. Boken består av återblickar som knyter ihop två inte alltför olika krogskjutningar. En som utspelade sig 1993 och en som utspelar sig 2020. Den ena leds av Hans den andra av Marianne. Den ena är död den andra lever kvar med minnena; de flesta allt annat än positiva.

Vi får också se en annan del av trion som vi bara har anat i periferin och bara fått gissa oss till. Men nu får vi den svart på vitt och den har kanske inte riktigt den effekt vissa delar av gänget hoppats på… Eller?

En spännande bok rakt igenom och jag ser framemot att få fortsätta lära känna Marianne Jidhoff, Augustin Madrid och Torsten Ehn i Många, Många böcker framöver!

Trevlig läsning! ☺️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s