”Millys dagbok” av Lars Nim och Sofia Wrangsjö

D5080919-3957-42C9-BA06-22314AD5F00F

Det här var en rolig, mysig och spännande läsupplevelse! Boken bjöd på Många leenden när vi fick hålla till på enligt mig stadens häftigaste konditori; konditori Ruto! Ser framemot att läsa vidare om de tre vännerna Milly, Milo och Max. 😄

Antal sidor: 69

Förlag: Blue Publishing

Läst format: Inbunden

Finns i följande format: Inbunden, e-bok och nedladdningsbar ljudbok

Betyg: 5 av 5⭐️

I den här boken får vi träffa Milly som bor tillsammans med sin mamma. Samt Max och hans hund Milo som bor tillsammans med sin familj bestående av mamma, pappa och två tvillingbröder. Tillsammans driver Max föräldrar konditori Ruto; och jag kan erkänna att jag Aldrig hört talas om något liknar deras bakverk. Men det är en av sakerna som gör boken så rolig. För att lyckas att kombinera ihop alla dessa mer eller mindre kreativa bakverk måste författaren haft roligt; förhoppningsvis lika roligt som jag som läsare har haft det.

Men sen är det de där med dagboken som försvann. För allt är inte guld och gröna skogar. Framförallt inte för Milly som ofta känner sig rätt ensam; då hennes mamma jobbar mycket. Men säg det ont som inte har något gott (här är det iför sig en del tveksamheter..) med sig. 

Jag ser verkligen framemot till nästa bok släpps som kommer heta ”Fru Guptas spöke”; den släpps i maj.

Trevlig läsning! 😌

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s