”TigerLily tidig vårblomning” av Iren Rinmad

IMG_7262

Om att hitta sig själv; genom att se sin historia, sin nutid och våga blicka in i framtiden 🙏🏻.

Antal sidor: 143

Förlag: Visto förlag

Läst format: Inbunden

Finns i följande format: Inbunden

Betyg: 4 av 5⭐️

Är det någon här med handen på hjärtat som ärligt kan säga att jag vet vem jag är? Nä trodde väl det. I alla fall kan inte jag säga det. Vikten av att kunna se tillbaka på sina historia, att kunna se vad man befinner sig just precis nu och våga blicka framåt mot den framtiden som väntar; det är både en svår och en rätt läskig tanke. Men spännande!

I den här boken får vi träffa TigerLily (vilket otroligt fint namn!). Hon lever det liv som jag tror många själva skulle se som ett perfekt liv. Men om man bara lever i nuet och varken ser bakåt eller framåt hur mycket uppskattar man det som man springer igenom? TigerLily börjar fundera tillbaka på sina föräldrar, syskon och livet på Island. Hon träffar människor som berör med sina berättelser och som får henne och tänka tillbaka och inse vad det egentligen innebär att leva här och nu; och det är att både kunna se sin egen historia och sin framtid.

Den här boken kommer stanna kvar för den väckte något i mig som jag inte tror att jag någon gång tänkt på; och det är att för att vara hel så bär man med sig sin historia, sin nutid och en dröm om en framtid.

Trevlig läsning! ☺️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s