”Berätta aldrig det här” av Frida Boisen

Omskakande berättelse som berör och som kräver att man som läsare stannar upp och pausar för att ta in den lilla/stora Fridas upplevelser. 💔 En bok av vikt som lyfter svåra ämnen; Rekommenderas! 🙏🏻

Antal sidor: 375

Förlag: Bookmark förlag

Läst format: Inbunden

Finns i följande format: Inbunden, pocket, nedladdningsbar ljudbok, MP3-skiva och e-bok.

Betyg: 5 av 5⭐️

Det här var en självbiografi som berör mig på djupet. Att skambelägga sitt eget barn när man redan själv fattat ett ödesdigert beslut känns rejält i hjärtat vill jag lova.

Att få följa den unga Frida och se hur hon ”slits” mellan sina föräldrar och hur de hanterar olika situationer är helt omöjligt att inte bli berörd av.

Man får även följa med den äldre Frida och se hur hon får kämpa med att hennes mamma väljer att se saker endast från sitt eget perspektiv när det egentligen Inte har med hennes liv att göra utan Fridas. När Frida fattar viktiga och kloka beslut anser hennes mamma att hon gör det enbart för att ”skada” hennes anseende. Det här var väldigt jobbigt att ta in; tänk att bara se till sig själv i alla lägen? Det här sättet som Frida bemöts av sin mamma gör att jag bara skulle vilja ge henne en stor kram och hålla om och trösta.

En bok jag varmt kan rekommendera; den ger en tankeställare! ❤️

LÄS!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s