”Offer utan ansikte” av Stefan Ahnhem

WOW! Det här är en Helt Fantastisk bok! Är sen på bollen; med fördelen att det finns ett antal böcker om Fabian Risk att läsa! Rekommenderas varmt! 👏🏻🙏🏻

Antal sidor: 590

Förlag: Bokförlaget Forum

Läst format: Inbunden

Finns i följande format: Pocket, e-bok och nedladdningsbar ljudbok.

Betyg: 5 av 5⭐️

Detta var nog något av det bästa jag läst! Spännande, obehaglig och Helt Omöjlig att lägga ifrån sig. ”Offer utan ansikte” är den första boken i serien om polisen Fabian Risk (måste bara det Perfekta polisnamnet!). Övriga böcker i serien heter:

(2) ”Den nionde graven”

(3) ”Arton grader minus”

(4) ”Motiv X”

(5) ”X sätt att dö”

(6) ”Den sista spiken”

Fabian Risk har fått jobb nere på polisen i Helsingborg och återvänder därmed till sin hemstad med sin familj (fru och två barn). Men tanken är att han inte ska börja arbeta direkt utan det är dags för familjens gemensamma semester. Problemet är att det kommer ett fall i vägen som visar sig mer personligt för Fabian är någon kunnat ana.

Efter en serie med brutala mord som gäckar polisen som i sin tur gör allt för att hitta den gemensamma nämnaren som visar sig vara närmare än vad de kunnat tro. Morden är utstuderat grova men med ett budskap som är svårt att missa även för oss läsare…

Trots bokens tjocklek så går det fort att läsa då spänningen är på hög nivå genom hela boken. Bitvis ger den mig rysningar och vid flertalet tillfällen vill jag inte pausa men måste då det är mycket att ta in (men på ett positivt sätt).

Det kommer inte ta långt tid innan jag läser bok nummer två!

”Trevlig” läsning! 🙈

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s