”Thoras arv” av Pia F Davidson

En bok om att få göra upp med sin egen historia och få möjligheten att komma till ett avslut. Saknaden efter någon som försvunnit och kärleken till dem som blivit kvar. 💔 En bok som berör! 🥰

Antal sidor: 310

Förlag: Ordberonde förlag

Läst format: Inbunden

Finns i följande format: Inbunden, pocket, e-bok och nedladdningsbar ljudbok.

Betyg: 4 av 5⭐️

”Thoras arv” var årets fjärde bok i My loved books bokcirkel; en bok som berört på mer än ett sätt.

Vi får träffa Etti som är långt ifrån nöjd med sitt liv; hon har precis fått ta farväl av sin pappa Thor. I och med Thors bortgång så är Etti i stort sett ensam kvar förutom sin gamla faster som är sin pappas tvilling. Etti vill inte ha kontakt med Thora då hennes pappa knappt nämnt sin syster under årens lopp allra minst träffat henne.

Men Thora känner inte likadant; hon känner att hon behöver lätta sitt hjärta för Etti och berätta hennes och sin brors historia. Kosta vad det kosta vill!

Och framför våra ögon utspelar sig en historia som jag tror jag sent kommer glömma. Man blir berörd av framförallt dåtidens karaktärer men även de nutida karaktärerna som växer under bokens gång.

Det här är en bok jag varmt kan rekommendera och jag är Väldigt glad att jag valde den till en bokcirkelbok då jag fått begrunda och njuta av den lite extra.

Trevlig läsning! ☺️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s