”Trohetseden” av Anton Berg

Spännande, obehaglig och svår att lägga ifrån sig. En bok jag varmt kan rekommendera! 🙏🏻

Antal sidor: 475

Förlag: Bookmark förlag

Läst format: Inbunden

Finns i följande format: E-bok, nedladdningsbar ljudbok och inbunden.

Betyg: 5 av 5⭐️

Det här är andra boken om journalisten Axel Ström; den första boken ”De aderton” är en gastkramande bokupplevelse! ”Trohetseden” tar vid strax efter där ”De aderton” slutar.

Vi får återigen träffa journalisten Axel Ström, hans kollega Stina Forss dennas son David, professor Vilhelm Skrak, tillförordnad statsminister Lova Magnusson och polisen Karolina Palm. Ett relativt spretig gäng men som fungerar väldigt bra ihop. Favoriterna hos mig är utan tvekan David och Skrak.

Livet har återgått till vardag igen efter de obehagliga händelserna som drabbade framförallt Axel och Lova. Axel har haft det svårare att återgå till sitt medan Lova håller sig på sin kant. Men det är något som inte stämmer och Axel vill gärna veta vad det är hon döljer.

Men även i den här boken är De aderton med i allra högst grad och de är inte speciellt glada för att Axel rotar i deras affärer. Men det uppstår fler problem som De aderton får ta i tur med och det berör även de övriga delarna i kretsen runt Axel.

En Riktigt spännande bladvändare! Skrev följande om ”De aderton”: Det finns något Robert Langdonskt över Axel Sköld. Och det tycker jag fortfarande! Axel Ström har blivit en favorit och jag ser verkligen framemot nästa bok!

Trevlig läsning! ☺️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s