”100 år med Lenni och Margot” av Marianne Cronin

En läsupplevelse som bjöd på starka karaktärer vars livsberättelse berörde på djupet. Kan varmt rekommendera den här boken! 🥰

Antal sidor: 379

Förlag: Bazar förlag

Läst format: Inbunden

Finns i följande format: Inbunden

Betyg: 5 av 5⭐️

Det här var en bok som verkligen tilltalade mig direkt när jag fick höras talas om den. När jag sedan började läsa på mer om den så blev jag mer och mer intresserad! Nu är den utläst och jag kan lova att jag inte blev besviken!

Vi får träffa Lenni som är 17 år gammal (hon håller i berättartråden genom stora delar av boken); vi får även träffa Margot som är 83 år gammal. Genom sin korta men intensiva vänskap återberättar de sina liv för varandra. Margots något mer omfattande då hennes varit betydligt längre än Lennis.

De två karaktärernas levnadsöden berör på djupet då deras liv återberättas i slutet av två händelserika liv. Deras resa berör många av människorna runt omkring och vissa saker som de berättar berör mig som läsare lite extra.

Jag skulle så gärna vilja veta vad som hände efteråt och vad som hände med människorna som blev kvar; för trots att det var Margot och Lenni som var huvudkaraktärerna så fanns det flera människor som berör på sitt sätt; den Nya sköterskan och Fader Arthur för att bara nämna två.

Det här är en bok jag varmt kan rekommendera! 🥰

Trevlig läsning! ☺️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s