”Världens hemskaste sjukdomar 2” av Ida Kjellin och Sofia Bergström

Intressant, spännande, detaljrik och bitvis Väldigt obehaglig! 🤢 En bok jag varmt kan rekommendera om du vill blanda intressant fakta med ett gäng härliga karaktärer (min favoriten är Döden…)!

Antal sidor: 120

Förlag: Bonnier Carlsen

Läst format: Inbunden

Finns i följande format: Inbunden, nedladdningsbar ljudbok och e-bok.

Betyg: 5 av 5⭐️

TV-serien med samma namn är en stor favorit som jag sett flera gånger. Intressant fakta, kul upplägg och roliga karaktärer. En stor favorit i böckerna är Döden som gör storartade entréer i varje kapitels slut.

I den här boken får vi följa med förutom tidshäxan Kirke barnen Kim och Joelle när de får testa på en hel hop med obehagliga sjukdomar. Ärlig talat så är den ena sjukdomen värre än den andra… Kan allt erkänna att jag grimaserar en hel del genom bokens gång när vissa symtom blir väldigt bildliga… 🤮

Boken innehåller intressant fakta om symtom och hur stor chansen var att överleva/dö med diagnosen. Även hur livet var efter man överlevt. Tycker delen om hur man blev smittad var mycket intressant. Kirkes roll i historien bjuder på en hel del skratt och leenden då hon är väldig rak med vad som kommer hända hennes två ”lärjungar”.

En bok som jag varmt kan rekommendera! 🤢

”Trevlig” läsning! ☺️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s