”Sagan om Aicha Stjärnstenen” av Fredrik Söderqvist

Ett äventyrsresa till en värld långt, långt borta för att försöka hitta sitt sanna jag. Spännande och magisk på samma gång. 🐉

Antal sidor: 376

Förlag: Enma förlag

Läst format: Inbunden

Finns i följande format: Inbunden och e-bok.

Betyg: 3 av 5⭐️

Det här är första delen i en trilogi om världen Aicha; del två heter ”Kung Gottriks Horn” och tredje boken heter ”Slaget vid Nitra”.

I den här boken får vi får träffa de två syskonen Anneli och Niklas som kommer till den magiska världen Aicha. De får där träffa syskonen Haidemaria och dennas lillebror Tigran. Tillsammans börjar de två syskonparen nysta i varför Anneli och Niklas kommit till Aicha och vad deras ”uppdrag” kan vara. Kan Anneli ha något med den flickan som i legenden kallas Annelore? Eller kan hon till och med vara Annelore?

Ett äventyr tar sin början och visst kan man tro att när man är ute på äventyr är allt så härligt och eftersom detta är ett magiskt sådant så kan det inte vara annat än bra? Men för Anneli och dem andra så blir det svårare än vad de kunnat räkna med och då även känslorna involveras så blir det tufft. Sen är frågan om de ska återvända till vår värld eller stanna i Aicha; och om de återvänder hem vad kommer hända då?

En spännande berättelse om en värld på många sätt olik vår men samtidigt på många sätt väldigt lik. Alltid spännande att få stifta bekantskap med en ny magisk värld!

Trevlig läsning! ☺️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s