”Sanden” av Gabriella Nilsson

En bok som är Välskriven och svår att lägga ifrån sig! Karaktärer som berör och som man när boken är slut vill veta mer om; Kan man hoppas på en bok till? Rekommenderas varmt!

Antal sidor: 217

Förlag: Lava förlag

Läst format: Häftad

Finns i följande format: Häftad och e-bok.

Betyg: 5 av 5⭐️

Det här var en bok helt i min smak; spännande och med en längtan efter att läsa den när jag var tvungen att göra annat. Hoppas att vi får återse några av de karaktärer som vi lär känna i ”Sanden” då det finns ett par stycken som man känner att man skulle vilja veta mer om på grund av olika anledningar…

Vi får träffa Julia och Janice; två människor som kan tyckas långt ifrån varandra men som är närmare varandra än vad de själva tror. Julia som mestadels befinner sig i sin egen värld och Janice som försöker balansera vardag med arbete hittar varandra eller kanske omedvetet ser varandra och varandras behov. Jag som läsare väntar med spänning på att deras vägar ska korsas och att de ska få se det vi som läsare anar långt innan dem själva gör det.

Men trots att vi som läsare ser ledtrådar till något gemensamt mellan Julia och Janice långt innan dem själva gör det behövde jag pausa boken för att ta in vad deras gemensamma punkt i slutänden är… Säger bara Wow! 🙈

Det här är en bok jag varmt kan rekommendera och jag hoppas verkligen att vi får läsa fler böcker av författaren inom en snar framtid!

Trevlig läsning! ☺️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s