”Östermalmsduellen” av Helene Sjöman

Alltid kul att återse karaktärer som man gillar! Här får vi följa med Pauline i en känslomässig berg- och dalbana både när det kommer till arbete och privatlivet. Fina miljöskildringar. En bok jag kan rekommendera! 🙏🏻

Antal sidor: 253

Förlag: Booktstrap publishing

Läst format: E-bok

Finns i följande format: Häftad

Betyg: 5 av 5⭐️

Vi får för tredje boken återse Pauline; de första två böckerna heter ”Östermalm-Rivieran tur och retur” och ”Östermalmskarusellen”.

I den här boken får vi följa med Pauline som påbörjar en förändring i sitt liv; både genom att byta 1land och arbete. Men allt är inte glädjande för det som Pauline ser som ett äventyr och stor lycka visar sig istället bli precis tvärtom.

Men trots händelserna i hemlandet så beger hon sig ut på äventyr tillsammans med en gammal bekant. Detta leder till något invecklande händelser som försvårar för Pauline och hennes framtida drömmar och mål.

En bok som bjuder på många spännande händelser längst med vägen. Tycker Mycket om miljöbeskrivningarna samt persongalleriet. Kan rekommendera den här boken om Du både vill ha spänning, intriger och kärlek längst med vägen.

Trevlig läsning! ☺️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s