”Ingen sommar utan dig” av Jenny Han

Bok nummer två var Otroligt svår att lägga ifrån sig och slutar i en cliffhanger som gör att jag behöver rejält med självdisciplin för att inte kasta mig över tredje och sista delen ”Sommar för evigt”!

Antal sidor: 277

Förlag: Lavender Lit

Läst format: Pocket

Läst språk: Svenska

Finns i följande format: Pocket och kartonnage

Betyg: 5 av 5⭐️

Bok nummer två av tre är den kända mellanvägen som ibland kan vara lite svår då den ständigt är i kläm mellan första och tredje boken (sista i trilogin). Men här är jag som läsare väldigt nöjd med att slutet låter vänta på sig; frågan är hur länge jag kan hålla mig innan jag Måste få redan på hur allt går…

Vi får återigen träffa delar av gänget från sommarhuset; Belly, Conrad och Jeremiah; men även deras mödrar dyker upp och spelar en viktig roll även i den här boken.

Det är laddat mellan Conrad och Belly; Mycket har hänt sedan vi sist såg dem och det har varit en tuff tid för båda. När någon man levt med hela livet och Älskar plötsligt rycks ifrån än. Vissa vill prata om det och andra vill absolut inte prata om det. När de gäller de tre huvudpersonerna så krockar deras känslor i en ren frontalkrock!

Vi får återberättat för oss händelser som har förvärrat saker och ting för de tre huvudpersonerna under tiden som vi ”varit borta”.

Det här är en bok som både bjuder på skratt, förvåning och en del tårar! Rekommenderas varmt!

Trevlig läsning! ☺️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s