”Döden kvittar det lika” av Anne-Marie Schjetlein

Antal sidor: 283

Förlag: Hoi Förlag

Läst format: Pocket

Finns i följande format: Pocket, e-bok, nedladdningsbar ljudbok och inbunden.

Betyg: 4 av 5☆

En välskriven och Spännande debut som gör (bland annat tack vare det mycket rafflande slutet) att jag vill slänga mig över bok nummer två. Men ska göra allt för att försöka vänta lite till; den som väntar på nått gott… Än så länge har det utkommit tre böcker i serien; ”Döden den bitterbleka” och ”Döden ingen ser” heter del två och tre.

Boken utspelar sig på Halmstads sjukhus där huvudpersonen Andreas Nylund arbetar som läkare. Andreas är den perfekta läkaren, maken och pappan i alla fall utåt sett, men även det som är perfekt kan ha dolda sprickor… Andreas är gift med Katrin och de har sönerna Alex och Fabian. Trots det tills synes perfekta livet är Katrin inte lycklig; hennes tidiga barndomsår börja göra sig till känna efter alla år och de gör henne chockerad och omskakad… Tills slut finner hon ingen annan råd…

På sjukhuset får vi också träffa sjuksköterskorna Signe och Petra. Läkaren Ola är också en karaktär som dyker upp med jämna mellanrum. Och så är det då operationssköterskan Tess som är en av orsakerna till att det svajar rejält i familjen Nylunds liv.

Ska bli spännande att få läsa fortsättningen på denna spännande sjukhusserie och att få se hur det går för Andreas och hans familj!

Trevlig läsning! 😊

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s