”Den lilla bokhandeln runt hörnet” av Jenny Colgan

En Väldigt mysig feelgood som utspelar sig i min absolut favoritmiljö… Omgärdad av böcker! ❤️

Antal sidor: 345

Förlag: Massolit förlag

Läst format: Inbunden

Finns i följande format: Inbunden, e-bok, nedladdningsbar ljudbok och pocket.

Betyg: 5 av 5⭐️

Är den första boken som jag läst av författaren men det är definitivt Inte den sista! En av de nominerade till Årets bok 2018.

Boken handlar om Nina Redmond som arbetar som bibliotekarie. Hon Älskar böcker mer än livet självt och blir därför förkrossad när hennes bibliotek drabbas av nedskärningar och hon blir arbetslös. Men som en lösning för att rädda de böcker som blir ”hemlösa” när biblioteken läggs ner så gör hon verklighet av en dröm. Drömmen om en mobil bokaffär. Sagt och gjort; hon köper en bussliknande skåpbil och sen är äventyret igång. Problemen är många längs med vägen, liksom antalet människor men Nina kämpar på och lyckas förverkliga sin dröm.

Men när Ninas bokdröm blir till verklighet så blir bristen på kärleken ett mer påtagligt bekymmer. Men när allting verkar lösa sig så händer det något som Nina aldrig kunnat gissa, inte ens i sin vildaste fantasi, eller??

En Otroligt mysig och välskriven bok. Miljöskildringarna är magiska från det vackra Skottland/England. Rekommenderas varmt! 🙏🏻

Trevlig läsning! ☺️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s