”En röd liten fågel i juletid” av Fannie Flagg

IMG_6238

Älskade ”Stekta gröna tomater”! 🍅 Det här är en julig variant av den som innehåller ett helt gäng med härliga karaktärer. ❣️

Antal sidor: 275

Förlag: Månpocket

Läst format: Pocket

Finns i följande format: Pocket, nedladdningsbar ljudbok och e-bok.

Betyg: 5 av 5⭐️

Jag har bara läst en bok av författaren Fannie Flagg tidigare; ”Stekta gröna tomater”; men vilken bok sen! Det jag verkligen uppskattade med den boken var persongalleriet. Vilket jag starkt kan känna igen i den här boken.

I boken får vi träffa Oswald Campbell som har fått ett besked som skakar om hans liv i dess grundvalar. Han måste förändra sin livssituation om det så blir det sista han gör (vilket det kanske blir)? Av en händelse hittar han ett litet samhälle som passande nog heter Lost River och ligger i Alabama. 

Men trots namnet så finns det något fint i det lilla samhället; inte bara dess omgivningar utan även människorna som lever tillsammans i en harmoni (bitvis spretig; men ändå). Det som förändrar Oswalds liv totalt heter Jack och Patsy. Ett udda par med två Stora hjärtan!

Det här är en bok som man Aldrig vill att den ska ta slut men sen måste man fortsätta läsa för man vill veta hur det går… Dubbelt? JA VÄLDIGT!

Så vill du ha en bok som är en julig och kärvänlig så är det ”En röd liten fågel i juletid” som är boken för dig!

Trevlig läsning! ☺️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s