”Dela lika” av Aina Bergvall

IMG_8687

De svårigheter det innebär att inte bara ha två hem utan också känna saknad efter den förälder man inte är hos för att det är den andre förälderns ”vecka” lyfter ”Dela lika” på ett Fantastiskt ärligt sätt! 💔Rekommenderas varmt! 🙏🏻

Antal sidor: 165

Förlag: Isaberg förlag

Läst format: Inbunden

Finns i följande format: Inbunden

Betyg: 5 av 5⭐️

Trots att jag inte varit med om det som Cilla fått vara med om så berör hennes resa mig på djupet. Att behöva känna sorg efter den förälder som inte är där; känna ensamheten när man får äta frukost själv när man vet att om man bott tillsammans med båda sina föräldrarna hade det aldrig hänt.

Cillas föräldrar väljer att dela på sig för att de tycker det växt ifrån varandra; men frågan är om de inte också skiljer sig ifrån sin egen dotter? Tänker de på henne överhuvudtaget? Och ska man behöva tänka på ens barns känslor eller måste man se till hur man mår själv som förälder?

I den här boken får vi lära känna Cilla och hennes liv efter skilsmässan. Hur mycket mer än bara hemmet som förändras och påverkas. Jag skulle väldigt gärna vilja läsa vidare hur det går för Cilla och hennes föräldrar; känns som jag verkligen vill veta för Cilla berörde något hos mig!

En bok jag varmt kan rekommendera!

LÄS!

Annons

En reaktion till “”Dela lika” av Aina Bergvall

  1. Hej! Upptäckte av en ren slump din recension av ”Dela lika”, blev förstås jätteglad. Tack! Jag hade förvisso planer på en fortsättning men det projektet rann visst ut i sanden …

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s