”Tilly och äventyrskartan” av Anna James

En bladvändare om bokmagi och en bokhandeln!! Det kan knappast bli bättre; böcker om böcker är en Stor favorit! ❤️ En serie som jag varmt kan rekommendera där jag har blivit Väldigt förtjust i huvudkaraktärerna; dem berör!

Antal sidor: 432

Förlag: HarperCollins Nordic

Läst format: Inbunden

Finns i följande format: Inbunden och nedladdningsbar ljudbok

Betyg: 5 av 5⭐️

Det här är tredje boken om Tilly, hennes vän Oskar samt familjen Blad. Den första heter ”Tilly och bokvandrarna” och den andra heter ”Tilly och de förlorade sagorna”.

I den här boken är det dags att återta möjligheten att få bokvandra som tidigare. De som sätter stopp för Tilly och hennes familj är den nya huvudbibliotekarien för Underbiblioteket och dennes tvillingsyster som har förbjudit bokvandring för att komma åt något mycket åtråvärt och värdefullt.

Men till sin hjälp måste de hitta de personer som i legenden kallats för Arkivarierna. Finns dem eller är de endast en myt? Tilly är övertygad om att de finns men frågan är vart och hur ska hon och Oskar i så fall lyckas hitta dem? Det blir ett gastkramande äventyr och det är en spännande bok från sida ett!

Det här är en bokserie som jag tycker mycket om för att den utspelar sig i den bästa av världar; böckernas värld! ❤️ Att själv få träffa de bokkaraktärer som man älskar utan att faktiskt läsa deras egna böcker (som man redan läst x antal gånger) känns lite extra fint på något sätt. Längtar så mycket över att få träffa Tilly och Oskar och deras närmaste på Blads bokhandeln inom en snar framtid.

Trevlig läsning! ☺️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s